Ostoskorissasi on 0 tuotetta, 0,00 € OstoskoriinKassalle

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Jussi Makkonen Oy (Y-tunnus: 2520279-2)

Nummijärventie 11

09120 Karjalohja


REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Jussi Makkonen

Puhelin +358 50 586 2740

Sähköposti jussi@jussimakkonen.com 


REKISTERIN NIMI

Jussi Makkonen Oy:n Charmi -verkkokaupan asiakasrekisteri


REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt Charmi -verkkokaupan asiakkaaksi tai ostanut Charmi –verkkokaupasta tuotteita.


REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Charmi -verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Charmi -verkkokaupan toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Charmi -verkkokaupan omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Charmi -verkkokauppa saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan Charmi -verkkokaupan asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

Charmi -verkkokaupalla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Charmi -verkkokaupan asiakaspalveluun, sähköpostitse katri.pyykkonen@gmail.com tai rekisterinhoitajalle.


REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

  • Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
  • henkilön etu- ja sukunimi
  • sähköpostiosoite
  • postiosoite
  • puhelinnumero
  • tiedot käsitellyistä tilauksista
  • tilausten postin seurantatiedot


TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Charmi -verkkokaupan käytössä, paitsi Charmi -verkkokaupan käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa joko lisäarvopalvelun tuottamiseen tai luottopäätöksen tueksi. Tietoja ei kuitenkaan luovuteta Charmi -verkkokaupan ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole Charmi -verkkokaupan tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.


REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Charmi -verkkokaupan sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Charmi -verkkokaupan salasanasuojatulla palvelimella.

Tietoa palvelusta

Oma tili & Tilaukset

© Charmi | Toimitusehdot |